Z VAMI smo

laSTNICA IN USTANOVITELJICA

bARBARA SELES

“ Kjerkoli boste hodili, naj se za vami dviga zvezdnati prah.” To je misel, ki jo imam se danes pred očmi, katero je zapisala moja razredničarka po končani gimnaziji v knjigo spominov. Takrat še nisem dobro vedela, po kateri poti bom hodila. Estetika, lepota, sproščanje in razvajanje ter skrb za telo in duha …. to je moje poslanstvo. Veseli me, ko skupaj z varovankami dosežemo zastavljen cilj. Odziv, ko se pogledajo v ogledalo in vidijo samozavestnejšo sebe, mi pomeni največ. Ko se znebijo bolečine in lažje zaživijo. To je tisti zvezdni prah, ki ga puščam za seboj ….

masažna terapevka in mentorica

Jolanda turk

Masaže pri nas izvaja certificirana maser terapevtka z zdravstveno izobrazbo in dolgoletnimi izkušnjami. Obisk pri njej vam bo spremenil življenje ter odpravil bolečino za vedno. Poleg masaž nudi tudi terapije s scannerjem, ki telo pripelje do samoozdravitve. Opravljen ima tudi NPK, ter nudi izobraževanja za klasično in terapevtsko masažo. 

jolanda turk

Individualen pristop

Ker ste nam pomembni vi, vaše želje in cilji.

strokovnost

Dolgoletne strokovne izkušnje so pomembne pri vseh tretmajih kot tudi pri pripravi individualnega načrta preoblikovanja telesa.

zanesljivost

Veseli nas, da prejemamo povratne informacije strank po tretmajih kot tudi dokaze za vidno izboljšanje počutja po rednih obiskih.

BARBARA SELES 302
emslim inkontinenca
wellness-21