Meditatitivna delavnica ljubezen

Novo v naši ponudbi

Ljubezen je popolni zločin. Ste že slišali? Je res tako?
 
Vse na temo ljubezni, predvsem ljubezni do sebe, od koder tudi izhaja ljubezen do vsega in vsakogar, bomo skozi meditacijo s pomočjo tibetanske posode in kadil, predelali na delavnici LJUBEZEN, ki bo izvedena v soboto, 12.2.2022, ob 18.00 uri.
 
Delavnico bo vodila naša Jolanda (ki jo mnogi že poznate, saj pri nas izvaja energetske masaže in masaže s poldragimi kamni). V zlato zatemnjenem prostoru, ob nežni glasbi, vam zagotavljamo popolno sprostitev. Iz delavnice boste odšli brez zamer in blokad, pripravljeni na novo poglavje svojega življenja. Morda boste odpravili morebitne rane iz otroštva, ter zavestno sprostili notranje ovire do ljubezni. 
 
Na delavnico sprejmemo 5 nagrajenk, ki bodo delile ter sledile naši strani na Facebooku ali na Instagramu in v komentar napisale zakaj si ravno one želijo biti del tega večera.
 
Po končani delavnici pa bodo delile vtise. Pravila so preprosta, držimo pesti za vsako izmed vas. Kmalu pa to dodajamo tudi v redno ponudbo. Poklepetale bomo s šampanjcem in prigrizki ter nazdravile na novo poglavje.
 
Se že veselimo!
delavnicaljubezen
Klikni na povezavo na Facebooku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja