STORITVE

Masaže

Izberite med različnimi vrstami masaž, ki jih izvaja naša certificirana maserka z dolgoletnimi izkušnjami.

 • klasična masaža
 • terapevstka masaža
 • masaža za nosečnice
 • sprostitvena masaža
 • kombinirana masaža
 • refleksna masaža stopal
BARBARA SELES 298
BARBARA SELES 300

luksuzne masaže

Privoščite si popolno razvajanje ali pa ga podarite kot popolno darilo, kjer pri masaži uporabljamo olje, ki vsebuje 24-kratno zlato! 

 • masaža s filipinskimi školjkami
 • masaža z vročimi kamni

Limfna drenaža

Izvajamo ročno ali mehansko limfno drenažo, s katero odstranjujemo odpadne snovi in tekočino iz tkiva. Deluje blagodejno, še posebej je priljubljena med tistimi, kateri se soočajo z zatekanjem nog. Priporočamo jo kot podporni tretma pri maderoterapiji.

mehanska limfna drenaža
vakumska maderoterapija

vakumska maderoterapija

Priljubljena tehnika preoblikovanja telesa, ki deluje na povsem naraven način. Masaža z lesenimi valjčki pripomore k vidnem izboljšanju tkiva, hkrati pa deluje na telo antistresno in odplavi iz telesa toksine in maščobe.

maderoterapija obraza

Maderoterapija obraza sprošča napetosti celega telesa, saj z lesenimi pripomočki delujemo globinsko in  poskrbimo za boljšo prekrvavitev, večjo in elastina v koži, obraz postane bolj napet in sproščen,  koža se napolni s kisikom in hranljivimi stvarmi.

maderoterapija obraza
vakuumbody65_barbara_seles

vakuumbody65

Inovativni tretma za odstranjevanje celulita, preoblikovanje telesa in učvrstitev kože. Vacuubody65 ima efekte, ki so vidni že po prvem tretmaju.

Kriolipoliza

Je neinvaziven postopek t.i. nekirurška liposukcija, ki na neboleč način na področjih, kjer s hrano in telovadbo ne dosežemo rezultata, pomaga odpraviti maščobo in obloge iz telesa. Priporočljiva je na predelih trebuha, bokov, hrbta, stegen in rokEn predel obdelujemo z enim ročnikom. Naenkrat pa lahko uporabimo dva ročnika, torej za dva predela. Primerna tako za ženske kot za moške.

kriolipoliza barbara seles
emslim

emslim

Novo na tržišču in med prvimi v Sloveniji. Emslim je nov tretma, ki ga ne smeš spregledati. Zvesta uporabnica je tudi Kim Kardashian. Aparatura deluje na elektromagnetnem delovanju visoke intenzitete z dodano radiofrekvenco. Zagotavlja rezultate. Če si želiš definirati svoje telo, trebuh, zadnjico, roke, noge potem je ta metoda preoblikovanja telesa ravno zate. V 30 minutah namesto tebe opravi kar 30.000 skrčov in raztegov mišice. Ja, prav si prebral/a! Primeren je za moške in ženske, ima pa posebno dno za tiste z inkontinenco urina. 

Izkoristite brezplačen posvet ob rezervaciji termina.

permanentno ličenje ustnic

Permanentno (trajno) ličenje ustnic lahko popravi nepravilno obliko, prav tako jih lahko tudi optično povečamo. Ključno je, da pravilno definiramo robove in ustnice dobijo lepšo, bolj poudarjeno obliko. Obstojno je od tri do pet let, odvisno od izbrane tehnike, prav tako pa si lahko sami izberete različne barvne pigmente (od naravnega do bolj poudarjenega videza).

Prva korekcija je gratis.

pmu-ustnice-barbara seles
BARBARA SELES 246

permanento ličenje medtrepalničnega prostora in puder obrvi

Permanentna črna oz eyeliner medtrepalničnega prostora daje naraven videz in poudari gostoto trepalnic. Nadomesti uporabo črtala za oči. Izbirate lahko med ekstra črno in rjavo črno barvo. Postopek je neboleč, obstojnost je med tri do štiri leta.

Puder obrvi je trajno površinsko senčenje obrvi, ki je obstojno eno do dve leti. Obstojnost je med enim do dve leti. Proces je neboleč in poteka približno 90 min. Primerno za vse, ki si želite lepši, polnejši videz obrvi, posebej je primeren za tiste, ki imate kakšne simetrije.

laminacija obrvi in trepalnic

Laminacija obrvi je metoda, ki je med najbolj priljubljenimi ta hip. Popolnoma naravna metoda prepariranja vaših naravnih obrvi, kjer s pomočjo laminacije dlačice počešemo v željeno smer. Obenem lahko obrvi tudi obarvamo, zato je ta postopek primeren za vsakogar, ki si želi urejenega naravnega videza.

Laminacija trepalnic ali lash filer je alternativa podaljšanim trepalnicam. Primerna je za vse, ki želite zdrave in zavihane trepalnice. Spojina za laminacijo vaše trepalnice dodatno nahrani, za nekaj časa pa lahko celo pozabite na maskaro.

kriolipoliza barbara seles
BARBARA SELES 246

tečaji

 1. Tečaj vakumske maderoterapije
 2. Tečaj klasične masaže ali terapevtske masaže
 3. Tečaj terapevtske masaže

Individualni dogovor glede izvedbe.

Lasersko odstranjevanje dlak

V našem centru ponujamo tudi lasersko odstranjevanje dlak. 

Zdaj je pravi čas, da pričnete z OPT lasersko terapijo. Nezaželene dlačice bodo preteklost, TI pa boš svoj čas prihranil/a in ga tako namenila za ljubše opravke. 

laser
lipolaser

lipolaser

Odlična naprava za izgubo maščob po celem telesu in tudo na podbradku. 

5/5

darilni bon

Vedno lahko najdete razlog za obdarovanje. Izberite darilni bon B estetskega sprostitvenega centra in razveselite svoje najdražje. Pokličite na 070 588 588 ali pišite za vse podrobnosti. 

darilni boni barbara seles

V B estetsko sprostitvenem centru cenimo vašo zvestobo, zato vam ponujamo kartice zvestobe, kjer ob nakupu prejmete še dodaten popust. 

 1. Plačate 500 € in prejmete storitve v vrednosti 600 €.
 2. Plačate 1000 € in prejmete storitve v vrednosti 1200 €.
 3. Plačate 1500 € in prejmete storitve v vrednosti 1800 €.

 

kartice zvestobe barbara seles