Tečaj maderoterapije

BARBARA SELES 275

Mesec januar je čas za nove začetke. Si morda želiš novega kariernega izziva? Dodatne zaposlitve? Ali pa nadgradnje obstoječega znanja?

Jaz, Barbara Seles, kot ena izmed osmih maderocoachinj v Sloveniji, izvajam individualne tečaje vakumske ali brazilske maderoterapije. 
  • KAJ JE MADEROTERAPIJA?

Maderoterapija kot je masaža z lesenimi pripomočki za preoblikovanje telesa na naraven način. Metoda je ena izmed najbolj popularnih in učinkovitih v zadnjih letih. 

  • ZAKAJ VAKUMSKA MADEROTERAPIJA?

Vakumska ali brazilska maderoterapije je novejša metoda, pravzaprav nadgradnja klasične, ki daje 6x boljše rezultate, saj s pomočjo lesenih šalčk, s katerimi ustvarjamo vakum, veliko lažje dosežemo mesta, ki jih s klasičnimi valjčki ne moremo. 

  • KAKO POTEKAJO TEČAJI?

Tečaji potekajo pod mojim mentorstvom, kjer se vam posvetimo v popolnosti. Trajajo 1-2 dni, po dogovoru. Za vas priskrbimo 2-4 različne modele, da se naučite razlikovati tkiva med sabo in da na praktičnem modelu ob moji prisotnosti spoznate različne prijeme. 

  • KAJ PRIDOBITE NA TEČAJU?
  1. Pripravimo vas na samostojno delo. 
  2. Naučimo vas, kako obravnavati in voditi stranko ter predvsem kako odstraniti vzrok problema, ne samo posledico. 
  3. Na tečaju prejmete slikovni material in zloženko ter video posnetke, ki jih lahko shranite in so vam na razpolago kadarkoli.
  4. Vsi tečaji potekajo individualno, saj le tako lahko povzamemo iz teorije in prakse največ.
  • ZA KOGA JE TEČAJ PRIMEREN?

Tečaj je primeren za tiste, ki maderoterapijo že izvajate in si želite svojim strankam ponuditi več. 

Primeren je tudi za vse začetnike, ki si želite odpreti svojo dejavnost, saj na podlagi tečaja izdamo certifikat, ki je veljaven tudi v tujini.e

Učinki maderoterapije

S pomočjo maderoterapije uspešno preoblikujemo telo, zmanjša se videz celulita ali celo povsem izgine, zmanjša se obseg in blagodejno vpliva na počutje, hkrati tudi zmanjšuje otekline in zastajanje vode v telesu. 

rezultati maderoterapije

Cena tečaja: 550 eur

Enodnevni individualni tečaj. Vključuje praktično in teoretično znanje ter lesene valjčke, ki jih potem tudi uporabljate za svoje delo.

Cena dodatnega dneva za osvežitev pridobljenega znanja: 150 EUR

BARBARA SELES 270
maderoterapija valjčki
Leseni valjčki za maderoterapijo