Top 5 dejstev o pomembnosti prvega posveta

Pri preoblikovanju telesa je ključno razumevanje, kako deluje preoblikovanje, kakšni so neinvazivni postopki; obenem pa je ključno razumevanje, kakšni so cilji pri preoblikovanju pri določeni osebi. Izkušnje, ki sem jih pridobila, so odločilno prispevale k temu, da brez prvega t.i. ključnega posveta pri katerem si vzamemo čas in ga ponujamo brezplačno, ne izvajamo storitev preoblikovanja telesa.

1. Vsako telo imajo svoje značilnosti

Pregled v živo je pomemben, saj le tako lahko vidimo kakšno je tkivo; ali je koža ohlapna zaradi hujšanja ali drugih vzrokov.

2. Preverjanje navad

Predstavite nam vaš življenjski slog, saj informacije pomembno vplivajo na odločanje o tretmajih. Smiselno je namreč uskladiti novosti in ključne podporne aktivnosti posameznika (redna prehrana, pitje tekočine..) za učinkovito preoblikovanje telesa.

3. priprava personaliziranih tretmajev

Predstavimo in demonstriramo vam različne neinvazivne postopke in tretmaje, da ste natančno seznanjeni s potekom.

4. Uskladitev želja in ciljev

Pomembno je uskladiti realna pričakovanja ter časovni potek predvidenih tretmajev. Prav tako je smiselno, da oseba, ki se loti preoblikovanja telesa, o načrtih premisli temeljito premisli. 

5. Zaupanje v izkušnje

Pričakujemo, da se vsi udeleženi v tem procesu držijo usklajenega načrta. Le medsebojno zaupanje in sledenje načrtovanemu cilju lahko prinese dolgoročne rezultate.

tanita tehtnica b estetski center
Analiza telesne sestave telesa s tehtnico Tanita